https://www.dewereldwijven.com/2019/03/19/weet-je-dat-roken-net-zo-verslavend-is-als-heroine-en-cocaine-de-onzichtbare-macht-van-de-tabaksindustrie/

Van een van onze vele lezingen werd een verslag gemaakt door Astrid van Walsem van Wereldwijven. De tabaksindustrie richt zich volop op meisjes en jonge vrouwen. De tabakslobby zit in de haarvaten van de Nederlandse Maatschappij… van Koningshuis tot studentenclubs, van de Eerste Kamer tot de Laatste Kamer.

De tabaksindustrie noemt onze kinderen ” replacement smokers “: zij die de vroegtijdig doden moeten vervangen. Zij verdient miljarden aan de ellendige dood van miljoenen mensen per jaar. En dat kan omdat het zo’n ernstige, maar in tegenstelling tot cocaine en heroine legale, verslaving is op 60.000 verkooppunten. De sigaretten schreeuwen je tegemoet. Met dank aan Albert Heijn, AKO en de Jumbo.

Giftig, dodelijk, verslavend en extreem kankerverwekkend.

Advertentie